Leírás:
A mandulaliszt a manduladara másik gyakori neve. Egyesek számára hasonló nevek, mások számára viszont nem. A mandulaliszt durvább őrlésű, mint a manduladara. Jellemzően még tartalmazza a héját is. Európában nem sok utalást fogunk látni a mandulalisztre, de más területeken, különösen az Egyesült Államokban sokszor találkozhatunk vele.
Az általunk kínált termék, a blansírozott mandulaliszt kiváló minőségű nyers mandulából készül. Általában a nyers mandulán van egy külső barna héjréteg, amely körülveszi a diót. A mi blansírozott mandulalisztünkön nem lesz mandulahéj, ez ad neki egy másfajta jelleget.
Az ügyfelek a mi blansírozott mandulalisztünket a lágy textúra és a simaság miatt kedvelik. A tészták készítése sokkal jobb lesz a mi mandulalisztünkkel. Ha eltávolítja a héját, a mandulának krémes színe lesz, amely tökéletesen mutat majd a sütésben és a különböző ételekben.
A blansírozott mandulalisztünk Valencia és a Carmel különböző fajtáiban kapható, amelyek édes ízt és könnyű, egységes színt biztosítanak. A blansírozott mandulaliszt készletünk nagy része a Carmel típusból áll, mivel ez minden idők legcsodálatosabb ízű mandulája, amit gyártanak. A minőségre összpontosítunk, hogy vásárlóink fantasztikus ízt élvezhessenek.
Hogyan kell használni a blansírozott1 mandulalisztet
Búzaliszt helyett használhat blansírozott mandulalisztet. A sütött ételek általános ízének fokozására a mandulaliszt enyhén diós és édes ízű, és tökéletes a konyhában. Ha valaki gluténmentes vagy alacsony szénhidráttartalmú diétát szeretne tartani, a blansírozott mandulaliszt ideális alternatívája a búzalisztnek, hogy élvezhesse a finom süteményeket.
Mandulaliszt, blansírozott nagykereskedelem
A mandulaliszt nagykereskedőjeként a NutriBoost versenyképes terméket kínál ömlesztve és saját márkásan. Termékeinket elsősorban webáruházaknak, forgalmazóknak, nagykereskedőknek és márkáknak szállítjuk.