Leírás:
Az általunk kínált kókuszcukor teljes mértékben bio és Indonéziából származik. A királyi kókuszpálma virágai kristályos nektárt termelnek, amelyből édes ízű kókuszcukor készül. Kifogástalan kiegészítője lesz a gyümölcsleveknek, süteményeknek, házi müzliknek, mártásoknak, desszerteknek, kávéknak és zabkásáknak.
A kókuszpálma levágott virághajtásainak leve a forrása a kókuszvirágcukornak. Ázsia délkeleti régióiban évezredek óta használják édesítőszerként. A gazdák a fára felmászva óvatosan felszeletelik a virág bélyegét, hogy cukorvirágnektárt nyerjenek. Amikor a nektárt leszüretelik, átadják, hogy üstökben felforralják. Ebben a folyamatban a nektár nedvessége alacsony lesz, ami lehetővé teszi a megszilárdulást. Amikor a keverék lehűl, a kristálytéglát lereszelik.
Annak ellenére, hogy a neve kókuszvirágcukor, nincs meg a tipikus kókusz íze. Úgy néz ki, mint a közép- vagy világosbarna kristálycukor, az íze pedig karamellszerű, egy kis malátaízzel.
Hogyan használjuk a kókuszvirágcukrot
A kókuszvirágcukor teljesen bio, és a fehér cukorhoz hasonlóan édesítő ízű. Kiváló kiegészítője lesz turmixoknak, krémes desszerteknek és más édes ételeknek. A kókuszvirágcukor íze intenzívebb, mint a fehér cukoré, ezért minimális mennyiség is elég lesz a kellemes édes ízhez. Kávé édesítőszereként is használható, illetve érdekes ízeket adhat az italokba. Népszerűsége rohamosan növekszik a lekvárokban, gyümölcssalátákban, koktélokban és gyümölcskészítményekben.
Kókuszvirágcukor nagykereskedelem
Kókuszvirágcukor nagykereskedés vagyunk. Ezért közvetlenül a forrásból importálunk, és rengeteg márkát és vállalkozást látunk el Európában. Profitáljon a versenyképes árakból és a prémium minőségből, amikor a NutriBoosttal üzletel.