Leírás:
A kakaófa világszerte trópusi területeken nő, és termése adja a kakaóvajat. A vaj forrása a mag, amelyet tovább feldolgoznak, hogy a csokoládéhoz hasonlóan kellemes kakaóaromával rendelkező, cserzett színt kapjon.
A kakaóvaj egy tiszta növényi zsír, amelyet a kakaóbabból vonnak ki, és teljesen természetes. A kakaóhüvely a kakaófa termése, amelynek belsejében kakaóbab található. A kakaóhüvelyekből is kapunk kakaóbabot, amelyből csokoládét készítenek. Az ostyákat cseppeknek is nevezik, és sokszor úgy néznek ki, mint a kis érmék.
Kakaóvajas ostyák eredete
A kakaóvajat leginkább a csokoládéban használt összetevőként ismerik, olvadó tulajdonsága és állaga miatt. Ez egy természetes, zsírban gazdag gyümölcs, amelyet a kakaóbabból vonnak ki. Csokoládéfaként is ismert, a maja Xocolatl kifejezésből ered, amely csokoládét jelent. Halványsárga színű, kiváló minőségű, ínycsiklandó csokoládéaromával és -illattal.
Hogyan kell használni a kakaóvajas ostyát?
Bár a kakaóvaj kinézete és illata nagyon hasonlít a csokoládéra, íze semleges és megfoghatatlan. Mindkét módon felhasználható, szépségápolási termékekhez és tejmentes termékekhez is.
Kakaóvaj ostya nagykereskedelem
Vásároljon kakaóvajas ostyát nagykereskedelmi mennyiségben a NutriBoost-tól. Számítson alacsony rendelési mennyiségre, versenyképes árakra és kiváló minőségre. Saját márkás és ömlesztett csomagolást is kínálunk.