This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Paraméter Leírás
Botanikai név: Theobroma cacao
Csomagolási méret: 25 kilogramm
Minimális rendelési mennyiség: 25 kilogramm
Származási hely:  Peru
Megjelenés: Tömb
Elérhetőség: Ömlesztett, saját márkás
Minőség: Organikus és hagyományos
Szavatossági idő: 12-24 hónap
Adagolási méret:  1oz / 28 gramm
Kategória: Szuperélelmiszerek

 

 

 

Leírás:

A kakaólikőr, más néven csokoládélikőr, tiszta kakaómassza, amely félszilárd és szilárd formában kapható. Kakaóbabból állítják elő, ezért egyformán tartalmaz kakaóvajat és a kakaó szilárd részeit.

Kakaómassza/likőr, tömb eredete:

A Theobroma kakaófa terméséből, őrölt kakaóbimbókból, a kakaópaszta természetes úton nyerhető ki. Amikor a nyers kakaóbabot a folyadékba zúzzák, szobahőmérsékleten gyorsan szilárddá válik, és kakaópasztát képez. A kakaómassza tartalma teljesen természetes, és 55%-ban kakaóvajat tartalmaz. Ez a termék nagyon sima, és 100% bio kakaóval együtt bármilyen csokoládérecepthez felhasználható.

A kakaópaszta likőrünkhöz a legfinomabb kakaóbabokat használjuk, és a keserű ízük csökkentése érdekében erjesztettük őket. A kakaóbabot meghámozzuk, megszárítjuk és erjesztjük, hogy kakaópépet kapjunk. Először a kakaóbabot őröljük, hogy kakaómasszát kapjunk, majd megolvasztjuk, hogy likőrt kapjunk. 

A kakaóvaj készítésének folyamata nagyon kreatív, így könnyen felhasználható. Ennek oka, hogy eredeti illatával és ízével együtt használhatja a főzésben. Ha otthon használja, akkor a szárított gyümölcsök és diófélék keverékéhez adhatja. Emellett nagyon finom fagylaltokkal vagy édes desszertekkel.

A kakaómassza likőr azokból a kakaóbabokból készül, amelyeket meghámoztak, megszárítottak és erjesztettek. Ezeket a babokat megőrlik, hogy kakaómasszát készítsenek belőlük, majd ezt a masszát likőrré alakítják. Ezt követően a likőr kakaóvajra választható szét, vagy lehűlhet, és szilárd nyers csokoládétömbökké alakítható. Elsősorban kakaóvajjal együtt használják csokoládé készítéséhez.

Hogyan kell használni a kakaópasztát/likőrt, tömböt:

A csokoládépudingok, a hagyományos csokoládészeletek, a csokoládéitalok és a csokoládétorták a fő ételek, amelyekben a kakaómasszát használják.

Kakaópaszta/likőr tömb nagykereskedelem

Vásároljon kakaópasztát nagykereskedőtől. A NutriBoost az Ön szolgálatára áll. Alacsony rendelési mennyiséget és versenyképes árakat biztosítunk. Ez a termék saját márkás vagy ömlesztett csomagolásban is megvásárolható.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our