Leírás:
A theobroma kakaófa terméséből kakaómassza készül. Ez egy természetes változata az őrölt kakaóbabnak. A nyers kakaóbabot folyadékba zúzzák, hogy nyers kakaópasztát készítsenek belőle. Ha ezt a pasztát meghagyja, szobahőmérsékleten gyorsan szilárd formába vált, és kakaópasztát eredményez. A kakaópaszta teljesen természetes anyagból áll, és közel 55%-ban kakaóvajat tartalmaz. Ez a termék kivételesen sima, a bio kakaót felhasználhatja csokoládétermékek készítéséhez.
A kakaómassza likőrt kiváló minőségű kakaóbabokból készítjük, amelyeket erjesztünk, hogy csökkentsük keserű ízüket. A kakaóbabot meghámozzák, megszárítják és erjesztik, hogy kakaópaszta likőr készüljön. Ezeket a babokat őröljük, hogy kakaómasszát kapjunk, majd megolvasztjuk, hogy kakaólikőrt kapjunk.
A kakaómassza felhasználása
A kakaómasszát felhasználhatja csokoládépudingban, csokoládéitalban, csokoládétortában és hagyományos csokoládészeletekben.
Kakaó paszta/likőr ostya nagykereskedelem
Vásároljon kakaópaszta/likőr ostyát nagykereskedőtől. A NutriBoost az Ön szolgálatára áll. Alacsony rendelési mennyiséget és versenyképes árakat biztosítunk. Ez a termék saját márkás vagy ömlesztett csomagolásban is megvásárolható.