This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Paraméter Leírás
Botanikai név: Hordeum vulgare L.
Csomagolási méret: 20 kilogramm
Minimális rendelési mennyiség: 20 kilogramm
Származási hely: Európa, Új-Zéland
Megjelenés: Por
Elérhetőség: Ömlesztett, saját márkás
Minőség: Organikus
Szavatossági idő: 24 hónap
Adagolás: 3-5 gramm naponta
Kategória: Szuperélelmiszerek

 

 

Leírás:

Az árpafű por nagykereskedelmi ömlesztett csomagolásban kapható élelmiszeripari szakemberek számára. Az általunk kínált árpafűpor nem tartalmaz szennyeződéseket, és Európából és Új-Zélandról származik. Árpafűporunk bio minősítéssel rendelkezik.

Az árpafűpor eredete

Az árpafű alapvetően az árpa növény által termelt puha zöld fiatal levelekből áll. A világ egyik legrégebbi édesfűjének tartják, amelynek története már i.e. 5000 előtt is ismert volt. Az árpafű felfedezése után a legjobb természetes gyorsételként vált ismertté.

Az árpafüvet árpazöldként is ismerik. A többi közönséges fűféléhez képest az árpafű levelei pasztellszínűek, és puha, keskeny szőrökkel borítottak. Ezek a levelek akár 17 centiméteresre is megnőhetnek. 

Felhasználásukhoz az árpafű leveleit éretlenül kell betakarítani, hogy alacsony hőmérsékleten történő dehidratálással porrá zúzhatók legyenek. Az árpafüvek leveleinek frissnek és fiatalnak kell lenniük ahhoz, hogy porrá lehessen őrölni őket.

Hogyan kell használni az árpafű port

Az árpafűport turmixokhoz és gyümölcslevekhez keverheti. Sőt, ha zöld shotot szeretne készíteni, akkor az árpafüvet vízzel együtt egy kis pohárban is hozzáadhatja. A gyümölcslevek és a víz nagyszerű módja az árpafűpor felhasználásának.

Árpafű por nagykereskedelem

Vásároljon árpafűport közvetlenül nagykereskedőtől. Az egyes dobozoktól egészen a konténerekig. Versenyképes árak és prémium minőség. Kapható saját márkás és ömlesztett csomagolásban.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our