Leírás:
A Thompson mazsola sötétbarna színű, mag nélküli, szárított szőlőszem. Ez a mazsolafajta az Egyesült Államokban található, a termelés közel 95%-a Kaliforniában történik.
Mazsola, Thompson, mag nélküli származás
A történészek úgy vélik, hogy a mazsola Görögországból és Korinthoszból kapta a nevét, ahol úgy hívták, fanyar mazsola, apró mag nélküli, és ribizli. A rómaiak és a görögök voltak azok, akik nagy mennyiségben fogyasztották, miután az örmények és a libanoniak elkezdtek mazsolával kereskedni velük. Ezt követően az értékük emelkedni kezdett, akárcsak a népszerűségük. A kaliforniai mazsola iránti kereslet és ismertség növelése érdekében a kaliforniai mazsolaipar marketingesei 1984-ben bevezették a kaliforniai táncoló mazsolát.
Hogyan kell használni a mazsolát
A Thompson Seedless mazsola felhasználható saláták készítéséhez, jégkrémhez keverhető, vagy ízesítheti a kenyeret és a süteményeket.
Thompson mazsola nagykereskedelem
Vásároljon mazsolát a NutriBoost mazsolanagykereskedőtől. Mi közvetlenül a törökországi gyártóktól vásárolunk. Kérjen árajánlatot az Ön által igényelt mennyiségre. Naponta szállítunk kis és nagyobb ügyfeleknek, szerte a világon.