Leírás:
A friss kókuszdiót apró pengékre és ostyavékony félholdakra vágják. Ezt követően pirításkor aranyszínű forgácsokká alakulnak. Olyanok, mint a kesudió, pirítás után nem lehet nekik ellenállni. Ezeket az ízletes kókuszchipszeket snack mixekkel, gyümölcsökkel és tenger gyümölcseivel fogyaszthatja. Saláták részeként is kiváló.
A bio kókuszdiót kézzel szedik, és a központi feldolgozóegységbe szállítják. Ebben az egységben ellenőrzést végeznek, és azokat a kókuszdiókat, amelyek nem mennek át az ellenőrzésen, eltávolítják. Ebben a folyamatban minden kókuszdiót először hántolnak, ez után csak a fehér húsa marad meg. Ez a hús kerül a szállítószalagra, ahol felaprítják. Amikor az aprítás befejeződött, a húst a kemencében szárítják, hogy a nedvességet egy előre meghatározott szinten eltávolítsák. A szárítás után a szárított kókuszdió sok szűrőn megy keresztül, hogy a méret egyenletes maradjon és csökkenjen a csomósodás. Ezután itt az ideje, hogy ezeket a cukrozatlan kókuszreszeléket kíméletesen megpirítsuk.
Hogyan kell használni a pirított kókuszreszeléket?
Ezeket a tökéletesen pirított kókuszreszeléket joghurttal, müzlivel, friss salátával, vagy akár muffin receptekhez is használhatja. Fogyaszthatja nassolnivalóként, vagy tálalhatja fagylalttal.
Kókuszreszelék (pirított) nagykereskedelem
Szerezze be a kókuszt egy olyan európai nagykereskedőtől, mint a NutriBoost. Vásárlását 10 kilogrammtól kezdheti, és szükség esetén konténerrakományokat is rendelhet.