This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Paraméter Leírás
Botanikai név: Beta vulgaris L. 
Csomagolási méret: 25 kilogramm
Minimális rendelési mennyiség: 25 kilogramm
Származási hely: Olaszország
Megjelenés: Por
Elérhetőség: Ömlesztett, saját márkás
Minőség: Organikus
Szavatossági idő: 18 hónap
Adagolás: 5 gramm naponta
Kategória: Szárított gyümölcsök

 

 

Leírás:

A céklapor nagykereskedelmi ömlesztett csomagolásban kapható élelmiszeripari szakemberek számára. Az Olaszországból származó, általunk kínált céklapor teljesen tiszta, adalékanyagok nélkül. 100%-ban tanúsított bio minősítéssel rendelkezik.

A céklapor eredete

A céklából céklaport készítenek. A Beta vulgaris a céklapor másik neve és az Amaranthaceae családba tartozik, amik alapvetően az ősi amarant szemek. Ez a por a répa növény csapgyökeréből készül. Ez a csapgyökér az anyagyökér, amely oldalirányban hajt ki. A csapgyökér lefelé nő a földben, és vastag, kúpos és egyenes alakú. A répanövény más elnevezései a vörösrépa, kerti répa, aranyrépa, étkezési répa vagy cukorrépa.

A vörös és fehér répát már az ókorban is termesztették Olaszországban, és csak az őslakos gazdák tudták a Földközi-tenger partjainak közelében végezni a nemesítést. A többi korai gazdálkodó a cékla más fajtáit, különösen a mángoldot termesztette. Ezért láthatjuk a céklák széles szín- és formaválasztékát.

Az összes zöldség közül a cékla a legédesebb, mivel összetételében a legmagasabb a cukortartalom. Ez az oka annak, hogy az emberek édesítőszer-helyettesítőként használták. A cékla porát és levét más gyümölcslevekbe, különböző ételek színezésére, valamint a zeller és a sárgarépa ízesítésére használják. A cékla sokoldalúsága miatt por alakban is nagymértékben használt zöldség.

Hogyan használjuk a céklaport:

Ha a céklaport napi szinten szeretné használni, akkor legfeljebb 5 teáskanálnyit használhat. De az új felhasználóknak azt tanácsoljuk, hogy alacsony adagban használják a port. A céklapor használatának legjobb módja, ha reggel, edzés előtt egy adag felét, a másik felét pedig vacsorával együtt veszi be. A céklaport gyümölcslevekkel és turmixokkal is fogyaszthatja, vagy szórhatja az ételekre.

A céklapor mindkét íze erős, és a legjobb sütéshez és főzéshez. Azzal, hogy a répaport italaiba és turmixaiba teszi, jóságot ad az italokhoz – másik ideális dolog, ha sütéskor természetes ételszínezékként használja. 

Céklapor nagykereskedelem

Céklapor nagykereskedőként a NutriBoost számos vezető márkának és beszállítónak szállít Európában. Versenyképes árainkkal és rugalmasságunkkal támogatjuk ügyfeleinket céljaik túlteljesítésében.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our