This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Paraméter  Leírás
Botanikai név: Aronia melanocarpa
Csomagolási méret: 20 kilogramm
Minimális rendelési mennyiség: 20 kilogramm
Származási hely: Lengyelország
Megjelenés:  Por
Elérhetőség: Ömlesztett, saját márkás
Minőség:  Organikus
Szavatossági idő: 12-24 hónap
Adagolási méret: 1 evőkanál
Kategória:  Szárított gyümölcsök

 

 

Leírás:

Az Aronia bogyópor másik híres neve a fekete arónia por. Ez a lombhullató cserje Észak-Amerika keleti részéről származik. Késő tavasszal leginkább a kertépítők használják színes, lángszínű őszi lombja és krémfehér virágai miatt, amelyekhez sötét bogyók kapcsolódnak.

A fekete arónia bogyókat ellenőrzött ökológiai környezetben termesztett, szárított és préselt Aronia bogyókból állítják elő. Az őrölt Aronia pornak nincs íze, de jellegzetes tűzpiros és lila színe van. Ez az oka annak, hogy az Aronia por nagyon könnyen felhasználható sütőipari termékek, italok és joghurtok színezésére és ízesítésére.

Aróniapor származás

Az Aronia bogyópor előállításához 100%-ban bio Aronia bogyókat használnak. Az EU-ban és az USA-ban olyan bio Aronia bogyókat állítanak elő, amelyek magokat, gyümölcshúst és héjat adnak, töltőanyagok és extra cukrok nélkül.

A korai telepesek és bennszülöttek jól ismerik az Aroniát és annak előnyeit, de a múlt század óta nem termesztik kereskedelmi céllal az USA-ban. Ez az ízesített gyümölcs azonban Oroszországban, Kelet-Európában és Dániában nagyon népszerű bor- és gyümölcslégyártás céljából.

Hogyan kell használni az Aronia porát

Joghurtok, sütőipari termékek és italok színének és ízének növelésére az Aronia por nagyon jól jön.

Aronia por nagykereskedelem

Érdekli az aróniapor nagykereskedőtől történő vásárlása? Alacsony minimális rendelési mennyiségekkel és versenyképes árakkal a NutriBoost az aróniapor egyik vezető beszállítója Európában.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our