Leírás:
A permetszáraz paradicsomot paradicsompor készítéséhez használják. Ezt a finom port a paradicsom dehidratálása és porrá őrlése után a kamrában tárolják. Latinul Lycopersicon vagy farkasbaracknak is nevezik. A paradicsomot nagyon sokáig mérgezőnek tartották. Dekoratív gyümölcsökkel és levelekkel rendelkezik, eredete Európa, különösen Nagy-Britannia.
Paradicsompor eredete
A friss paradicsomból pépet készítenek, majd permetszárításával paradicsomport kapunk. A permetszárítást folyékony keverékre alkalmazzák, amely finom paradicsomport eredményez. Ha apró módosításokat végez a szórófecskendőn, akkor a paradicsompor konzisztens lesz. A termék nagy koncentrációjú, tompa vörös színű, választása szerint élénkvörösre fokozható.
Hogyan kell használni a paradicsomport
Számos ételben felhasználható, ha vízzel való összekeverés után piros paradicsompürévé alakítja. A paradicsompor számos receptben használható a friss paradicsom helyettesítésére, mert fokozza az ételek ízét. Javítja a kerti friss salsa ízét, és ízesebbé teszi az ízetlen bolti paradicsomot.
Paradicsompor nagykereskedelem
A NutriBoost egy paradicsompor nagykereskedés. Segítünk más márkáknak és cégeknek, hogy termékeiket ezzel a kiváló minőségű összetevővel javítsák. Érdekli egy árajánlat? Üzenjen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.