Leírás:
A kurkuma port Indiából szerezzük be, ahol párás és forró az éghajlat. Ez a klíma tökéletes a kurkuma növekedéséhez. A Curcuma Longa növény szárát és gyökerét használják fel a kurkuma por előállításához, ami erős borsos ízt ad neki. Élénksárga vagy narancssárga színű, és Dél-Ázsiában az egyik leggyakrabban használt főzési alapanyag.
Kurkuma eredete
A kurkuma történelmi eredete Ázsia, a gyömbérfélék családjába tartozik. A világ egyik legjobban szeretett fűszere, ráadásul az egyik legolcsóbb a világon.
Nemcsak alacsony ára vagy elérhetősége miatt, hanem színe és íze miatt is rendkívül keresett, ruhákat is festenek vele. A hinduk szertartásaik során a kurkuma port színes paszták készítésére is használják.
Borsos íze és színe miatt a kurkuma por a rizottók, curryk, sütemények, levesek és sok más étel nélkülözhetetlen összetevőjévé vált világszerte, különösen Ázsiában, Európában és Afrikában. A gyömbérfélék családjába tartozik, ezért jellegzetes fás és virágos illata, íze van.
Hogyan kell használni a kurkuma port
A tejet gazdag melegítő itallá teheti. A kurkuma porral fokozhatja a levesek és curryk ízét. Sült zöldségek ízesítésére is használják.
Kurkuma por nagykereskedelem
A NutriBoost kurkuma por nagykereskedő Hollandiában. Kereskedők, importőrök és márkák már használják a mi termékeinket az üzleteikben. Készen áll megtapasztalni az igazi minőséget? Vegye fel a kapcsolatot egyik munkatársunkkal.