Leírás:
A mákot ópiummáknak is nevezik. Tudományos neve Papafer somniferum, ami azt jelenti, hogy álmosító mák. A mákszemek hüvelyének tejnedvéből származik, amely 12% morfiumot tartalmaz, azonban nincs semmilyen káros hatása.
Jelenleg Kanada és Hollandia a fő termelője ezeknek a szürkéskék magvaknak. Azonban 4500 mérföldnyi keskeny hegyvidéken is termesztik őket szerte Közép-Ázsiában Pakisztántól Törökországig és Burmáig. A termesztés Mexikóban, Kolumbiában és Latin-Amerikában is megkezdődött.
Hogyan kell használni a kék mákot?
Ezeket a magokat édességekben és sütőipari termékekben használhatja. Ha a mákot a sütésben szeretné a legjobb ízűnek érezni, akkor sütve vagy pirítva kell beszereznie.
Csodálatos ropogós ízt biztosít a pékárukban egy kis citromos és diós ízzel.
Mák (kék) nagykereskedelem
A NutriBoost az Ön nagykereskedelmi beszállítója. Profitáljon az alacsony rendelési mennyiségekből, a versenyképes árképzésből és a kiváló minőségű termékekből. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy egyedi árajánlatot készíthessünk.